städning,joggning,nypon,grey´s,och nu benjamin buttons otroliga liv

2009-09-30 @ 23:17:57 | Allmänt Kommentarer: 0

Oh så dagarna gå fort, fast jag inte gör så mycket om dagarna.. men i dag så vaknade jag ganska tidigt..hahha10:30..hehe..kollade på våra bästa år(jah jag vet att de suger, men det är en tradition för mig,att vara hemma så ska man kolla på det och har gjort det sen typ 98?haha)
Efter det så har jag städat..städat..och jah efter typ 1½ månad sen så har jag målat i min walk in closet..har bara inte orkat/haft tid..jag är klar med det är lite som man ska fixa för att få den fin..snart så kommer den att vara klar;)
sen slappade jag framför tv..hehe ovanligt?
sen belv det ut och springa..fy fan vad skönt det är egentligen..att bara komma ut..gå el jogga..
var ut i över 1½ timme:)..och jag kan ju bara inte sluta sjunga på låten som repeteras i min ipod
Nu har jag "hittat" min runda som jag går, möter samma folk hela tiden och jag är inte den enda som är ut och joggar kan man säga..
sen hem och laga mat, vilket blev att koka upp vatten och tillsätta nyponsoppan..
Det blev min middag, nyponsoppa med några mandel biskriver..gud så gott:)
och så kollade jag på säsongspremiär på Grey´s..och är jag den enda som grinade?..gud så sorgligt
det är bara skit på tv nu, så jag ska kolla på Benjamin buttons otrliga liv, en film som jag inte har sett..drygt 3 timmar lång..haha..kul:P

Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, men en sak vet jag det blir joggning imorgon kl 17:)

Så här fint är det när jag är ute och joggar:) Mysigt

Neä, dags att börja kolla på filmen:)

Natti natt
/
Nettis


sånn skön känsla...

2009-09-29 @ 19:00:48 | Allmänt Kommentarer: 0

så då har jag nyligen kommit innan för dörren..har varit ute och joggat i över en timme nu..så härligt att bara komma ut och röra på sig..Tänka på nått annat..Himla skön känsla..
Idag har jag inte gjort ett enda dugg i stort sätt..
skit tråkigt
Imorgon ska jag försöka att måla klart det jag har börjat med..

Ikväll så är det "repris" av desperat houswifes från förra säsongen..och det ska jag självklart se...det är de bästa med att hösten kommer, alla program börjar igen..som grey´s,ugly betty,desperat housewifes mm=)
neä nu är det dags att äta lite middag, lätt fil med flingor=)..

Puss
/
Nettis


Börjar vända på dygnet IGEN!!!!

2009-09-29 @ 02:05:42 | Allmänt Kommentarer: 0

jag kan inte sova..blir galen!..är inte trött äns..sitter och kollar på filmen fools golden på datan..ska väl försöka att sova när filmen är slut
idag har jag inte gjort så mycket, varit på friskis&svettis med syrran idag..vi ska gå igen imorgon..och då blir det också en jogging tur(blev inte det idag pga min ipod har "frysit" sig och jag går el joggar ingen stanns utan min älskade ipod heheh)..
usch så tråkigt jag har det om dagarna, utan jobb och allt..usch..saknar mitt gamla jobb nå fruktansvärt..kommer aldrig glömma det jobbet el alla jobbakompisarna..
Det jobbet betydde väldigt mycket för mig..
jag "växte" mycket under min 2 år där..
jag söker jobb, men det finns inte så mycket som jag kan tänka mig heller..
men jag har hittat lite som jag har sökt..vila,inwear och lite till..

och jag funderar på att förlänga mitt friskis&svettis´s kort..årskort el om jag ska börja gyma vid jakan..hm..få se..

Ska kolla klart på filmen nu, sen är det dags att sova..

Natti Natt
//
Nettis


Hemma igen efter en lång och väldigt rolig vecka

2009-09-27 @ 21:38:14 | Allmänt Kommentarer: 0

Så nu är jag hemma och är nöjd och belåten..
har verkligen haft det så jävla kul under kryssningarna, först var det ju till Åland med alla på jobbet, 12 pers blev vi.. det enda var att det va trav kryssning så det vara bara typ gamlingar ombord..och dom flörtar med en ..tror dom seriöst att den 19 åring vill ha en 50-60 åring? neä skulle inte tro det..usch det är faktiskt Äckligt!!
sen kom vi hem på torsdagen och jag orkade verkligen inte åka hem, så åkte hem med syrran(för det var närmare:P) och sov där, åkte hem på fredagen och packade om och åkte till mami och sen åkte vi vidare till TC och mötte upp jessie och åkte vi vidare till frihamnen. Tallink till Tallin var det som gällde för mig,jessie,mami och så kul att inger och marcus kunde följa med=D och att som hann:P..
Vi hade det rikigt kul=) tycker att vi på jobbet ska åka en gång till:)

Just nu sitter jag och kollar på världarnas krig på 5-an
men ska nog sätta på en film


Natti Natt
//
Nettis


kryssning idag och på fredag

2009-09-23 @ 12:45:50 | Allmänt Kommentarer: 0
håller på att göra mig i ordning..ska åka kanske om en timme till syrran, vi ska gå på bolaget osv.. kl 17, ska vi alla träffas..längtar..gud så kul vi ska ha det..=)..
Och på fredag åker jag och syrran och mami till tallin(= mycket smink och klädhandling och ingen sprit förutom gin burkarna..mitt spritskåp är överfylld med alkohol;P)....

känns som att jag har glömt att packa ner något..men vad??...hmm

neä nu ska jag ner och äta frukost..

kanske skriver på imorgon när jag kommer hem..måste ju packa om då också..hahha..


puss/ Nettis

Tallinn

2009-09-22 @ 01:00:44 | Allmänt Kommentarer: 0
Borta bra men hemma bäst..så är det bara..

Har varit hos mami sen i fredags tills i dag..då var det dags att åka hem och ta på sig rena kläder=)..Vi har inte gjort så  mycket..käkat godis och onyttigheter (som vanligt när vi ses:P)..hheheh...

Rätt så skönt att bara kunna slappa..men nu måste det hända saker, måste söka jobb för fullt..men hittar inget..

imorgon ska jga träffa syrran..sen ska jag hem och måla lite i min walk in closet som aldrig blir klar:P

onsdag åker jag på kryssning med jobbet8skit kul ska det bli) och på fredag åker jag till Tallinn med mami och syrran..fan vad kryssningar jag gör på år..är säkert 5-6 st? el jag vet inte, kanske mindre..skit samma känns som många i alla fall..

neä nu ska jag kolla på cold case som har precis börjat på 5-an..

"I will falo you intil you love me"

Natti Natt

hörs/ Nettis

Internet problem är löst..hahaha

2009-09-17 @ 22:28:00 | Allmänt Kommentarer: 0
Äntligen så fungerar internet efter 4 dagar utan..usch!..
Har inte gjort ett skit i stort sätt..men där emot har jag börjat jogga varje dag(okej det blir lite promenad också inom joggning:P)..och jag är på friskis och svettis 1 gång i veckan..och jag lever typ på lätt fil med fliger(och jah jag äter vanlig mat också, men lätt fil är godare:P)..

Känner mig lite nyttigare..=)

imorgon ska jag till sollentuna och färga mitt hår..
OCH JAG BEHÖVER MIN LÖN NU:P

på onsdag ska vi på jobbet på kryssning(fy fan vad kul det ska bli=D)

Neä, nu ska jag sätta på säkerhetskedja på dörren och sen lägga mig i sängen och kolla på tv..

hörs / Nettis

En vanlig lördagseftermiddag

2009-09-12 @ 14:09:16 | Allmänt Kommentarer: 0
Lördag eftermiddag och jag har hunnit göra ganska mycket..vaknade av alarm kl 07:45 och det var menningen att jag och syrran skulle iväg och träna men så blev det inte..sov 2 timmar till..sen gjorde jag mig i ordning och åkte  till IKEA med syrran..gick runt där och nu vte jag att jag SKA köpa skohyllan..allt som allt kanske det går på 1400kr men den var verligen superfin och tror att det skulle passa..sen till donken och käkade..(belv så mätt att jag skulle kunna spy), sen gick vi till jobbet och köpte vårat sista köp..för mig blev det 2 väskor(casall&puma) och ett par träningsbyxa och ett par skor till mamma för väldigt bra pris..hehehhe=)

tror faktiskt att det blir en jogging tur idag också..så jäkla skönt=)
och det kankse blir bio ikväll..det får vi se..

Är sjukt taggad för imorgon, Ribbåt blir det med jess och papi kl 12:15 från nacka till sandhamn..ska blir rikigt sjuk kul.. foton kommer sen från imorgon=)=D..

neä nu väntar min jogging tur på mig..

PUSsss/ Nettis

Jah, jag vet att mina bakverk är gudomliga!=)

2009-09-11 @ 18:05:39 | Allmänt Kommentarer: 0
Oh, det är fredag.. och idag har jag varit uppe med tuppen..ställde kl på 8:30 och duschade och gjorde mig i ordning och cyklade och handla..sen vid tio tiden kom josse hit, vi hade det trevligt!..Snart dags för den där middag som vi har snackat om över 1 år!..hahaha..
efter hon gick så började jagg baka som jag hade lovat att göra..
åkte till jobbet och var där efter 13..och hälsade på alla och dom blev överlyckliga av mina goda bakverk=)..hihi..och han säga hej då till vissa av dom=/..
sen när jag kom hem så kände jag att det var dags att träna av nått slag.. men det var viss nån som dissade mitt erbjudande;P..hihi..gick ut och joggade/gick kanske i över en timme..och nu har jag kommit hem..och jag ska strax börja måla mitt rum igen, behövs ett extra lager..

Nu ska jag börja med mitt projekt=)

Pusss/ Nettis

Huvudvärk,galna kvinnor och bakelser

2009-09-10 @ 18:01:49 | Allmänt Kommentarer: 0
 oh, vad jag har har hunnit med mycket saker i dag..men jag vaknade 7 imorse med huvudvärk och kunde inte somna om..så gick upp och hoppades på att det skulle finnas en tid i tvättstugan på morgonen, men neä..såklart att det inte gjorde de!..men jag har ju en tid om ca en timme..åkte el cyklade sen vid 9 tiden till åkermyntan och köpte fralla och ägg..så de blev en good frukost=)..sen typ nästan hela dag har jag kollat på tv och serien gossip girl..och jag har faktiskt städat också!;)

Igår var jessi och jag på k5 huset i vällingby på VIP kl 20:30..men jess och jag stog där vi trodde var huvudingång, och det var väl ca 80-100 pers där..sen vid åtta så kommer väktarna ut och säger -: ni tjejer som vill ha goodiebag ska nog ställa er vid huvudingången..och vilken syn..alla tjejer få panik och springer som en mördare jagar dom..och de gjorde jessi och jag också(HALLå, vi åkte ju upp dit för att få sen jö!) och det fick vi=D..fick en massa saker som typ böcker,nagellack,wax,eyelinjer mm.. very nice;)
men vilken syn väktarna måste ha fått..galna kvinnor ute efter gratissaker..HAHAha..

Imorgon sa jag cykla och handla saker som jag ska ha till bakningen..jag ska baka till jobbet..det är ju sista dagen för nästa alla imorgon..el det är ju på söndag, men jag ska vara så snäll och baka i alla fall, för på söndag ska jag åka ribb båt till sandhamn...ska baka tårtbakelse med vaniljkräm och chokladpudding och utan på grädde och gratineras med mandarinklyfta och river choklad över det...kommer bli så fint så..=)..

neä nu ska jag göra ordning för tvättstugan

hörs/ Nettis

Fyndat och längtar tills min walk in closet är rosa=)

2009-09-07 @ 21:38:29 | Allmänt Kommentarer: 0
usch, vad tiden går snabbt..
var i stinsen idag, hittade typ inget. lite tråkigt var det där..fanns inget speciellt!
sen åkte jag till barkarby vid 5 tiden och papi hämtade upp mig där..åkte till bauhous och köpte färg..och handlade penslar på rusta och sen tog jag en sväng förbi jobbet..hämtade lite saker som jag hade köpt, men lämnat kvar(orkade inte bära:P)..och känner mig så nöjd med de jag köpte
2 par joggingskor(väldigt bra kvalite;))
2 par barnskor(neä jag kunde inte låta bli, adiddas strl 20,snutte söta)
1vattenflaska(nike)(rosa=D)
1 travling flight set(väldigt smart sak som håller reda på allt,pass,biljetter ,pengar mm och har flygkudde, och ögon"cover" och öronproppar..allt som är perfekt när man flyger)
1 par vantar(inte till mig, men köpte de för jag är så snäll)
2 st sportbh(champion)
och allt de gick på 401 kr(501 innan min personalrabatt)..väldigt billigt occh bra...=D=D..känner mig nöjd

Just nu väntar jag på att rosted på berns ska börja..

ska troligtsvis ställa klockan på 7 imorgon och börja måla(har redan förberätt allt..bara att börja måla) men vi får se..
Annars kanske det blir kista imorgon med syrran, hon ville dit..men vi får se..

natti natt/ Nettis 

Måndag+ en rosa "walk in closet"

2009-09-07 @ 00:47:47 | Allmänt Kommentarer: 0
 som vanligt så kan jag inte sova..Börjar bli rikigt trött på detta!!!!..

Idag har jag inte gjort så mycket heller.
Var på skälbymarknade med papi i typ en kvart..fy vad det är tråkigt att gå på sånt nu för tiden, fast vi var ju mest där för att köpa vitlökskorv(och jess du glömde din här,hahha..den kommer så vara slut när du hämtar den:P)

imorgon el senare i dag kanske man ska säga så ska jag till stinsen med mami, måste försöka att fixa naglar, vill ha långa!..
sen ska jag och pappa och köpa färg, för på tisdag så ska jag börja måla om min "walk in closet"..i färgen rosa.. fin rosa..:P

nu ska jag ner och hämta lite dricka..

Natti Natt/Nettis

Såå trött

2009-09-06 @ 03:32:36 | Allmänt Kommentarer: 1
Kan inte sova, blir galen snart...


Fy fan!!...

Säg inte att jag håller på att bli sjuk!

2009-09-05 @ 22:07:14 | Allmänt Kommentarer: 0
Usch vad jag är trött, bläsh!..och tror faktiskt att jag är på väg och bli sjuk på köpet!..inget jag vill!!
I stort sätt har jag varit hemma, var nere på jobbet en stund..men åkte sen hem..
hela kvällen har jag spenderat framför tvn..Känner att jag inte har ork till nått..har varit så trött och det är jag fortfarande..kanske man kan somna tidigt ikväll..

ligger Osminkad i sängen med mjukisbyxor och mjukiströja och kollar på tv..och jjust nu känner jag mig inte så bra..

Kanske ska åka imorgon el måndag(om jag inte är sjuk) till stinsen med mami, de var nått där som min mami tyckte verka rolig, vte inte vad men men följa med kan man ju alltid göra:)


neä nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas att jag somnar snart och att jag inte vaknar upp sjuk!

Natti natt / Nettis

vilken jävla kväll...(hahah)

2009-09-05 @ 03:06:20 | Allmänt Kommentarer: 0
Klockan är 02:56 och jag är fortfrande vaken, kan verkligen somna..det är så varmt i huset, det måste fan var över 30 grader..usch..och det värsta av allt är att jag är super trött.. bläää!

Just nu ligger jag och kollar på våra värsta år..

har inget annat för mig när tiden står still och kan inte sova..

och jag kan inte öppna fönstret heller, då kommer massor med spindlar och andra äckliga djur in( det är ju kallt ut och dom vill in till värmen, och jag vill ifrån den:p hahah)

Neä jag får leva med värmen och fläkten som står på Max!

Nu ska jag fortsätta kolla på mitt tv program och försöka somna om igen..

och juste, ska också berätta om min lilla "helvets dag"..
började jobba vid 19, så jag åkte hemifrån 18:00 coh till och börja med så var bussen försenad 10 min (ovanligt!!!) och när jag kom till Barkarby så väntade jag mindre än 5 min, bussen skulle gå 18:26, kom den??..neä..kl 18:35 beslutar jag mig för att gå till jobbet för nästa buss gick 18:56 och då skulle jag bli sen..Jah, när jag väl kom till welcome hotel så sticker mitt batteri på ipoden! och 5 min senare börjar de öössregna och jag hade tygjacka och tygskor men ett paraply(men blöt om fötterna) och trampade säkert på 10 mördarsniglar(dom var ju tame fan överallt!), när jag väl kommer tilljobbet så är min frisyr helt förstörd som tog kanske 20 min att fixa..och är dyng sur i håret,kläderna och fötterna, svettas!..och mer??..mobilbatteriet sticker på vägen hem..så vad fick jag lyssna på bussen, fjortisar som skulle iväg och dricka hos nån hampus..kul..vrf ska alltid dom posa med tuttarna uppe i hakan och läppar stora som silikon..och FÖR små kläder..

Jah de var min kväll till jobbet och ifrån..

HAhaha...

Forgivness.. Honesty

2009-09-03 @ 12:35:37 | Allmänt Kommentarer: 0
Jah, helt jäkla slut är jag, somnade igår vid 1-2 tiden, och sen ringde syrran och väckte mig, och bara en kvart senare var jag tvungen att gå till tvättstugan kl 9 på morgonen(vrf måste jag gå till tvättstugan när vi bor i radhus?) det suger..och jag håller forfarande på där..är väl klar vid om en timme hoppas jag..hehe..

Efter som det tar tid för min pappa att fixa saker till mitt rum, så har jag bestämt att jag ska börja i mitt lilla "walk in closet"..men vilken färg?..funderar på lila..efter som jag ska ha rosa tapet ut i rummet!..

sen vid 16 börjar jag jobba..och efter 20 då jag slutar ska jag och papi handla..fan, får ju aldrig en lugn stund..men är ju helt ledig imorgon=)..sovmorgon..heheh=)

ska börja göra mig ordning..måste duscha, känner mig så äcklig efter tvättstugen, svettig och smutig!..Usch!


Just nu är jag inne på en annan tatuering på ryggraden på hebriska"trust,hope,love,forgivness,honesty"

men vi får se, kanske hinner ändar mig, men en sak är klar och det är att jag ska ha den på ryggraden och att de ska vara på hebriska..


Hörs / Nettis

Design By Tasnim
RSS 2.0