Ledig!

2009-07-29 @ 07:45:32 | Allmänt Kommentarer: 1
onsdag morgon och jag är uppe med tuppen..men är så trött..shit asså...
idag ska jag jobba..9-16...jag vill ha sovmorgon!..hehhe..men de får jag imorgon och på fredag..för jag är nämligen LEDIG..neä är jag..hheheh...så skönt så..

neä nu måste jag kläd på mig och sminka mig..måste ju åka om 45 min...

puss// En trött nettis

från skälby till fagersjö..

2009-07-26 @ 19:47:08 | Allmänt Kommentarer: 0

Helt jäkla slut är jag..och galet mätt..
upp vid 9 och sen cykla till jobbet=)..fast vilket var väldigt jobbigt..hehhe..jobba..ur jävla segt som helst..
sen cykla hem...hämta syrran på jobbet kl 17..men pappsen och jag tog en mjukglass innan..de gillade buster som bara den=)..

sen åkte vi ut till fagersjö, och lämnade lillkillen=/..saknar honom redan..
sen åkte vi till rucola i vinsta och käkade middag..
igår efter jobbet, låg jag istor sätt framför tv..kollade också på 102 dalmationer..lite barnslig måste man få vara i bland=P
och nu ska jag och pappa städa..lite flytta städa

kanske ska börja med de innan..han börja kasta alla mina skor..=O..


Pusss

//Nettis




jag köpte den..äntligen så har jag den...=P

2009-07-25 @ 09:33:14 | Allmänt Kommentarer: 0
lördag morgon 09:28 är den..och jag är vaken..inte nått som jag hade planerat med syrran kom förbi vid  8 och så åt vi frukost..jag har redan gjort mig ordning..jag och pappa ska ner till båten senare el snart..och sen ska jag iväg och jobba..12-16..
igår köpte jag den..jag gjorde de..kunde inte låta bli..Min underbara seglajacka som jag har haft undanlagd på jobbet i 7 månader?..hehhe..och jag köpte den igår för 799:-...Det är bra pris=)..men så är det så att jag har en till så på jobbet som jag också vill ha..men den är vit och röd..men tänk på allt sminkfläckar och smuts som kommer komma på den..känns lite meningslöst..men vill ha den också..!..skit!!!...
Fan nu är det inte mycket p-köp jag har kvar att köpa på jobbet...kanske 1 par skor, 2 ursöta barn skor i strl 20=) och 2 crocs..och lite gott och blandat..kanske ska köpa nått i dag?..

neä, nu är det dags att åka mot båtklubben...


pusss/ nettis

Min kärlek till...Mina underbara

2009-07-23 @ 18:16:07 | Allmänt Kommentarer: 0
Torsdag, och imorgon är de LÖN!!!=D..som faktiskt kan behövas just nu..
idag slutade jag 16, och hur skönt var de egentligen?..Asskönt:)..jag ska börja packa..flyttar ju om 3 veckor..och de är ju inte LITE kläder som jag har..så de är lika bra att börja nu och rensa och kasta och SPARA:)..
Jag har redan fyllt 3 stora kartonger, men ingenting har endå inte försvunnit..helt sjukt!..Men kan de bero på att jag äger väl 100 par skor el så=P..min kärlek är kläder,skor och väskor...hehhe..

imorgon fredag så jobbar jag 11-19..och efter de så ska väl jag fortsätta att packa, vill ju inte gör allt i sista minuten..känns väl lite sådär att flytta..4 December 1994 flyttade vi till Novagränd och den 14 Augusti 2009 lämnar vi Novagränd..shit!..men men lite förändring ska ju bli lite kul!..

Neä om jag skulle börja med packningen ... el går igenom alla skor/kläder och se vad som måste/ska kastas=/..

wish me good luck!=P

Pussss// nettis

Få ta det som de kommer..

2009-07-21 @ 23:11:17 | Allmänt Kommentarer: 1
Tisdagkväll och jag sitter och tittar på två och en ½ män..hehhe..
Idag har ag inte gjort så mycket.åkte från sollentuna vid 11..men gick upp till centrum för att shoppa lite..= 3 foundation,1linne,1 tubtopp(festlinne),3 hårprodukter och 2 nagellack och shower gel och 2 bodylotion:)..very nice..och jag som trodde att jag skulle vara ledig denna vecka, kunde jag glömma..hehhe..neä men de blir lite långtråkigt att inte jobba..nu är man ju van..börjar på torsdag..så imorgon är jag ledig också..och vad ska jag göra då?..ingen anning..tar de som det kommer =)
shit måste ju snart börja småpacka..flyttar ju om 3 veckor..bläää..men nått som måste göras..och jag kan ju bara säga att vi ska JÄVLAS med våra grannar innan vi flyttar(och då menar jag inte issa´s familj=P)..dom ska få äta upp!!!!!!!...PAY BACK TIME BITCH!!!!!!!!!!!!!!!!!

Näe nu är de dags att lägga sig ner i sängen;)...

God natt // Nettis

Måste iväg....

2009-07-20 @ 10:58:54 | Allmänt Kommentarer: 2


Bjuder på en liten ego bild..
Nu ska jag i väg upp till vällingby..och vidare till sollentuna som jag tidigare har nämt..
blir nog kvar där tills imorgon...
Juste måste föra över lite pengar från mitt sparkonto till de andra så man kan handla lite idag...

hehhe

Tjinge ling!!
// Netiis

Bakis,Bakis,Bakis och åter igen bakis....

2009-07-19 @ 23:16:51 | Allmänt Kommentarer: 0
YES redan söndag och vet ni vad...jag är ledig i en hel vecka nu..ÄNSÅ LÄNGE!...hehehe..neä men de ska bli skönt..kan behövas..
I fredag så var jag och syrran på bio och såg harry potter och halvblodsprinsen..(och vet ni vad..den var inte bra, jag trodde att den skulle vara de..men de kände som att se en gammal B film från 50-talet el nått...el nu kanske jag överdriver..men bra...nja..den får 2 av 5)
Och i går Lördag så jobbade jag och gud så tiden bara rann i väg, men de gillar vi;)..sen hem och göra sig ordning och fixa sig..sen vid 20 så möttes vi (jag,jess,suzz,inger,veronica)upp vid oj oj oj på söder och åt middagoch drack (SÅKLART=P)..åt så god mat;)..mums..sen började drinkarna komma in , mer, mer ,mer och mycket mer...jag blev full...jah de blev jag..heheh..som min pappa säger jag är full av godhet!..hehhe
somnade vid kanske 01-02?..typ? upp och börja göra sig ordning vid 9... tro ni att jag var pigg????
NEJ!!!..trodde att jag skulle dö..och jag snozza..jag göra de, de händer bara inte!..heheh..
kom till jobbet..allt var okej..till typ 12-13 då dog nog halva järnan...shit..vad bakis jag blev då..tycker nog ganska synd om dom kunderna som frågade mig nått el fick hjälp..sorry!..hehhe..
försökte undvika kassan så mycket som möjligt..=)..hehhe..
och dagen gick skit långtsamt..och en timme kännde som 4 timmar typ..sen blev allt så sent som vanligt..när vi skulle stänga..så basso skjusar oss alla till jakan station och jag var hel säkert på att jag skulle hinna med 541 17:25..gjorde jag de..neää..se den gå när jag kanske var 15 m ifrån ..kul!..fick vänta en halv timme..och jag var hemma vid 18:20..50 min...skit kul...hela dagen har jävlas med mig..självklart så skulle de fortsätta....usch snart är den äver endå..

Imorgon är de måndag och jag ska upp till vällingby och ska sedan vidare till sollentuna och antagligen sova där..och tisdag så måste jag hem för att vara med buster=D<3..så jess och papsen kan åka in till stan för att kolla jeans(nått jag gärna slipper)..hehhe...

neä nu ska väl jag krypa ner i sängen och sova..för jag kan ju ta sovmorgon:)..neä kan jag de..hehehe

Natti natt sötisar// Nettis

So cold so alone...

2009-07-17 @ 15:31:17 | Allmänt Kommentarer: 0
What I have in me
in the mind is you

I would die if we were through

What I'm feeling now
What I´m having you do

I am lost in pain without you
So cold. So alone

All I have is you
it is something I`m waiting for
All I need is you

Now I can make it through

All the nights I prayed
Mostly saby and true

I am not prepared to be strong

I just can't believe
I am losing you

Not prepared to going on,
what you see and walk away
So cold. So alone

All I have is you
it is something I´m waiting for
All I need is you

Now I can't make it through

I am losing you forever

I am lost in pain without you

I am leaving ground forever (Forever)

Distant from all, yesterdays electing me
murder these thoughs life is disconnecting me
Loving is effecting me, count all the times
You without protecting me

So cold. So alone.


Idag har jag varit i vällingby och träffat min mamma och shoppat lite..Naglack och en långtlinne...=)..och nu så sitter jag i värmen inom hus, men ska gå och och sola lite + hänga tvätt....ikväll så ska jag och syrran gå på bio..och sen Harry potter filmen..:)..

Ut mot solen!

/ Nettis=)

BLÄSCH!!!

2009-07-16 @ 23:58:28 | Allmänt Kommentarer: 0
Som vanligt så kan jag inte sova..bläääsh!...men är det inte så att jag är ledig imorgon?..neä är jag..hahha..jag är ledig fredag=)..gud så skönt..
vet inte vad jag ska göra..men ska på bio med syrran och se harry potter filmen i vällingby..
Och lördag jobbar jag och sen ska jag in till stan på oj oj oj på söder och fira inger och suzz som har/ska fylla år...hehhe..få se om jag följer med ut el inte..och jobbar söndag...

näe nu ska jag krypa ner och kolla på tv...


Nattis/     Nettissss

Aajjjjj

2009-07-15 @ 01:04:51 | Allmänt Kommentarer: 0
oj, shit klockan är redan ett..och jag borde sova!!..heheh..vilket jag inte kan..
jag kan bara säga hur seg denna dag har varit..shit!!!!...
Men imorgon bitti ska jag ta ett bad innan jobbet..lägga inpackning i håret..shave my legs(och jah bättre än förra gången, då huden följde me...AAAAAJJJJJJJJJAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJ) hehehhe
idag så jobbar jag 12-20..
Tycker att de är så många som fyller år nu i juli..och vissa har jag inte grattat...SÅ GRATTIS!!!.. o förskott och i efterskott=)

neä nu ska jag försöka sova endå....


så....

Natt i  natt         // Nettis

Vrf måste ni//från en arg butikbiträdande

2009-07-12 @ 23:31:03 | Allmänt Kommentarer: 0
söndag natt..elller kanske man ska säga kväll..och jag är helt slut..det har varit en jobbig helg..usch...
men de bästa med allt är att jag är hundvakt till lilla buster nu igen=D=D..Köttbullen=)....hehehhee..
imorgon är det en till jobbdag..jobbar en hel vecka nu..ej fredag(thank god for CARO LINA! som kunde ta den fredagen)...
Hela helgen har jag varit på lager på jobbet..fixat ihop udda strumpor/underkläder med varandra..och ni annar inte hur mycket det är..shit skiten tar ju aldrig slut...

En fråga till er som är kunder, VARFÖR måste ni ta sönder exempelvis en påse med stumpor bara för att se om dom är tjocka/tunna el måste prova dom..?? vrf???..el VARFÖR måste ni tar ur underkläderna ur kartongen för att titta på dom, när de redan finns visningsexemplar?..är dom inte samma?..Jo precis vad det är...och tänk..vi kanske har runt 1000 besökare om dagen el nu var de är..skit samma..och varje dag så måste vi ränsa bland strumpor/underkläder PGA ATT NI ÖPPNAR/TAR SÖNDER PÅSAR EL KARTONG!!!! FATTAR NI VA ONÖDIG!!!..ATT VI MÅSTE STÅ I SÄKERT 10 TIMMAR FÖR ATT PARA IHOP DE, FÖR ATT NI MÅSTE BARA KOLLA STRL/FÄRG/PASSNING EL BARA KOLLA!!!..LÄGG TILLBAKA DE SOM DE VAR INNAN DU TOG UPP DEN UR EX KARTONGEN!!!!!! / en arg butikförsäljare!!!!

hehhe okej då fick jag de ur mig i alla fall=P..hehhe..

oj, kl är redan halv tolv...om  12½ h så börjar jag jobba, nu blir de soooooovvvvaaaaaa länge..

Natt I Natt   / Nettis

Ingarö..bilderna som aldrig kommer glömmas

2009-07-10 @ 22:08:24 | Allmänt Kommentarer: 0

här badade jag dagligen (typ) när jag var hur liten som helst..älskar detta stället..verkligen skärgård!...
kommer faktiskt ihåg när jag var drygt ett år och badade på denna strand..jag snubblade i vattnet..och kom inte upp..låg med huvudet neråt..och pappa kom ner springade från stranden och tog upp mig..grinande..men okej:)..tror faktiskt att
jag har en bild från den dagen..senare under åren när jag kanske var 6-7 år..och tyckte att de var jätte läskigt att simma
ut till den lilla plattan.."bryggan"..för att de var för långt ut..men de var de ju inte såg jag idag..kanske 5-7 meter från stranden till den...liten ,man var då....
 
från denna brygga lärde jag mig att dyka...heheh..och stranden..Morfar hade sin båt..bryggan precis bredvid denna..där låg båthamnen..nära och bra:)...

mer bilder kommer.....:):)

Idag så ...

2009-07-10 @ 21:51:13 | Allmänt Kommentarer: 0

Idag så har jag och pappa varit ute på ingarö och kollat på "vårat" gammla landställ..som jag säkert inte har sett på 8 år? och de är över 11 år sen min morfar sålde de...fick verklligen minnerna tillbaka..och man kommer ihåg så mycket...

... så här se de ut idag..allt är borta..nu är de allt nytt typ..men min mormors gamla trädgård som är kvar som ni kan se, de är de som har staket runt om...hehhe...men det är mycket man kommer ihåg när man ser denna bild endå...Under en av granarna som finns på bilden, där gömde jag mig under när jag hade hittat syrrans påskgodis och satt och käkade lite innan jag fortsatte leta efter min egna..för varje påsk fick vi en karta till vårat påskgodis som låg gömd nånstans..om endå den tiden kunde leva kvar föralltid...

nu ska jag lägga in mer bilder .....

Födelsedag/paintboll och mer regn!

2009-07-09 @ 22:45:30 | Allmänt Kommentarer: 1
Torsdag, och vädret är fortfarande skit..
I tisdag när jag fyllde år så spelade vi minigolf och gick på bio och såg johan falk(helt okej,se värd men inget mer)..och igår onsdag var det ju paintboll med jobbet 20:30 i sundbyberg, jag kan erkänna under genomgången så började jag ångra mig och fick typ panik.., när han sköt i marken så lyfte sig jorden..då dog en del av mig:P..fy fan var rädd jag blev då..de va tjejerna mot killarna..när man hörde nerräkningen fick man panik och adrenalin..jag gömde mig bakom sten/buske/grenar..allt möjligt..hehhe..när jag låg där..och jag märker att de är bara få kvar..typ 3 ..då jävlar ville jag bara försvinna(ska jag erkänna att jag tänkte ställa mig upp och säga att jag hade blivit skjuten bara för att slippa bli de:P)..men till slut så sköt philip mig på axlen!..och de gjorde inte så ont som jag tro..andra omgången då jävlar var jag på hugget...så på hugget så att jag sköt Marcus i bakhuvudet..Opsi:P..hahahha.. men efter 1½ så vann vi tjejer=D=D..fy fan vad vi är bara tjejer..:)...och jag vet att jag var FEG och låg stilla och sköt dom som kom i närheten av flaggan..men jag är bra på att träffa/sikta och inte springa!!..hehehhe jag åkte hem med jess och sov där:)

idag så åkte jag upp till vällingby och träffa mammy och bytte min student riing till en större strl..så efter 1½ månad så har jag min ring och den passar(Y)..LOL!!!!!!!...
åkte sen med mamma till sollentuna och köpte armband för pengar som jag fick av min morbror..jätte fint silver från guldfynd..(925 äkta silver=P)..el två st blev de(lägger in bild sen)..och gick hem och typ däckade hos mormor..och sen kom pappa och hämtade mig..och så åkte vi till jobbet för att kolla om vi hade flytt lådor där, men neä..och så köpte jag en jacka:)..skit fin(kanske lägger in bilder sen)..och såklart så körde vi hem jess därifrån..hehhe..och sen var de hem och göra middag..lättfil och macka..mycket..gick upp och la mig..och åt lite kakor och städa, börja förberädd för flytten om en månad..just jag flyttar den 14 AUGUSTI och inte 14 SEPTEMBER...!!!!...och då börjara jag känna..usch vad fet jag känner mig..gick ut och gick en stund.. 1 timme typ..och så la jag nått i sofie´s brevlåda som jag tror och hoppas att hon gillar..hehehhe..
neä nu ska jag packa ner saker i flyttlådorna...wish me good luck!...

(lång inlägg de blev denna gång=P)

Natti natt      /    Nett  

PS I Love You!

2009-07-05 @ 21:59:50 | Allmänt Kommentarer: 0
jo, redan söndag..tiden går snabbt!.. idag har jag jobbat 11-17..fan vad tiden gick långsamt men endå snabbt..stog i kassan hela dagen, som vanligt!..hehhe..
igår så var pappa och jag ute i vaxholm och tittade runt lite och kolla på båten som han har köpt..och så åt vi på en restaurang...heheh..blev entrecote med pommes` med bea(jag är inte så förtjust i det=P)..hehhe..rikigt gott..man måste ju ta de dyrast när daddy pays!;)..I'm daddy´s girl:P...heheh

Imorgon är de jobba(som vanligt) 11-18 el 11-19..de få jag se vad de blir!... sen ska nog jag och syrran spela mingolf i hässelby..och sen myskväll:):...på Tisdag så fyller jag som sagt år..förhoppningsvis så blir det fortfarande grönan vi ska till..men annars blir det väl nått annat..

Förresten tror ni inte ringen som jag har väntat på i 1 månad inte passar mig?...vad är chansen!..shit assåå..blir så irriterad bara jag tänker på de!!!!!!!!...FY FAN FÖR GULDFYND I SOLLENTUNA!!! dom måste ju har mött fel el beställt fel...för ringen kan inte vara 18!..snarare 16,5....fy fan!!!

Innan jobbet så kanske man ska cykla förbi Willy´s och köpa nått fikabröd..då kanske de skulle bli en bra Måndag för mina jobbakompisar..hehhe..

neä, nu ska jag nog kolla på en film..Kanske Ps i love you??

skulle kunna strypa min granne!!!!!!!

2009-07-02 @ 21:18:20 | Allmänt Kommentarer: 0
gud så skönt det har varit att varit ledig i dag:D...jag har solat och städat..
det har ju varit riktigt varmt i dag runt 36 grader..
sen vid fem tiden så åkte vi och hämta upp syrran från jobbet och vi åkte och käka pizza..efter som de va visning på huset idag så kunde vi inte äta hemma..men tro de el ej..jag fick i mig en pizza, shit de har ju aldrig hänt typ...hehhe..men jag har städat och solat mycket och inte ätit el druckit mycket så de kan väl säkert bero på de..
Imorgon är de jobbdag framför mig..12-20, efter de ska jag nog hem och ta en cider el två..känner att jag behöver koppla av lite..och jag är ju faktiskt ledig på lördag..hehehhe...

Och jag håller på att bli tokig på våra grannar!!!!!...dom flyttade in i år? tror jag..el sent förra året..skit samma..dom har tre barn..första barnet är runt 7-8 år och  de andra barnet är väl 4-5 år och de tredje är väl 2 år och den minsta gör mig galen!!..hon skriker hela tiden..asså hon är inte ledsen el nått sånt...alla dom tre hoppar i en sån studsmatta..om kvällarna och om dom är ute 2 timmar så skriker hon 1 55 h..och föräldrarna säger ju fan inte till ungjäveln!!...snart kommer jag att få ett utbrott på fan skapet!!!!!!!...kan dom inte bara be ungen att hålla käften???..
det är ju inte så kul att stitta och lyssna på henne från 20/21 till 22/23...usch fan kommer fan inte palla varje kväll hela sommaren med detta skrik!!!!..

Fy fan vilken unge!!!!!!
Hoppas att dom hittar denna blogg och läser detta, inte för att jag tror de men kan ju hoppas...hhehehe...

neä nu ska jag fortsätta kolla på csi miami

I wanna take a ride on your discostick

2009-07-01 @ 12:52:03 | Allmänt Kommentarer: 0
Shit vad jag är dålig på att skriva ...men jag har verkligen haft fullt upp..mycket att göra..jobb(hela tiden)städning och packing för att det är visning imorgon och vi flyttar ju snart=/
På onsdag är det piantboll med jobbet..fy fan vad kul det ska bli..men är nog lite rädd..men fan vad jag ska krossa killarna!..dom ska få för allt dom har jävlas med mig:P..hahha..och jag är rätt bra på att skjuta:)..hehhe..så det ser jag fram imot:)..hehhe..Annars har de väl inte inte hänt så mycket..förresten har jag sagt att jag fick en BIG lön?..hehhe fick 15000 i lön=D de gillar jag;)...
snart ska jag redan börja cykla till jobbet(jah jag har lyckats att hålla att cykla till jobbet, det är ju ett mirakel!)..jobbar 14-20 i dag och imorgon är jag ledig och ska städa lite och sen möta upp min mamma och hämta ringen som jag fick i studentpresent!..fick bara vänta 1 månad PGA Guldfynd i sollentuna!, Handla aldrig där..så noclant folk där..dom skulle ha ringt mig säkert 3-4 gånger..men har dom gjort de?..dom har inte brytt sig ett enda skit...HANDLA ALDRIG DÄR!!!!!!...
och snart fyller jag år:O..hehhe redan.heheh 7 juli så smäller de:P...hehhe..känns som att de vore typ mitten av maj..efter som jag jobbar hela tiden..och har inte tid för nått annat..så går tiden väldigt fort..kanske för fort..snart stänger ju våran butik:(..usch!!..
Igår var det ett år sen min framor gick bort..hade typ total glömt bort det..shame on me!!...saknar faktiskt henne..men jag vet att hon har de bra med min morfar upp i himmlen;)<3...
och jag kan meddela alla att jag har problem med mitt bredband el mitt trådlösa...som inte vill fungera som de ska...

neä nu ska jag sminka mig och dricka nått för om 40 min så måste jag cykla till jobbet..

och förresten så kom studentfoto från skolan..klassfoto och jag kan meddela alla att de inte är okej!!...usch!!.. som tur är väl att jag själv har finare bilder!!..hehehhe..

Design By Tasnim
RSS 2.0